There was an error in this gadget

Tuesday, December 9, 2008

First Gathering!


I'm so excited...on 7th Dec 08, kami nak buat gathering. Setelah lebih 15 tahun tak jumpa... so aku setkan la time & venue...kata sepakat telah dibuat...perjumpaan di Dataran Pahlawan Melaka...yang turut menjayakannya ialah Aku (Intan Lily Julieana), Sriy (Nasriyah Rahmat), Erin (Norhaireen Hassan), Pijat (Hafizan Ibrahim) & Keychout (Norfarzila) maaf nama bapak dia lupa la...pada jam 3.00pm. Tapi akhirnya yang dapat datang cuma aku, sriy & erin...pijat ada emergency...xpe la...lain kali leh jumpa lagi...
Apa yang aku nk story kat sini, aku happy sangat dapat jumpa balik kekawan aku. Maklum la...masa kat asrama dulu...semuanya kami share....gembira, sedih, kena denda, kena marah, kena tengking dgn Ustaz Syed Ali, kena berkawat kat tengah2 panas depan kawasan perhimpunan...banyak lagi la perkara2 yang nakal yg kami buat bersama....maunya tak happy bila dapat jumpa semula....bila dah jumpa...terunkit lah kisah2 zaman muda remaja dulu...flash back segala2 yang terlintas dibenak fikiran memasing...Memang best....aku nak jumpa lagi dengan semuanya....Insyaallah....

4 comments:

Porcelain Doll said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
tak ajak pon?!
tak dengar cerita pon?
uwaaaaaaaaaaaa!

Intan Lily said...

bukan taknak ajak la....ni kira2nya cam emergency gathering la...tu yang akhirnya ramai yg tak datang....next time klu ada public holiday n semua org blk kg...aku akan ajak ko yer...kekekek

azileendasaleh said...

eiii.... gathered together2 tak ajak pung!!

Intan Lily said...

masa ni ko lom ada kat malaysia kot...ke tgh bz nak uruskan rumah....ehe....xde sapa pun cuma aku bertiga jek..tu pun erin nak cepat sebab nak balik umah mertua dia kat shah alam...